shutterstock_345372893

 

Door middel van een fittest krijg je inzicht in jouw eigen fysieke conditie. Dit doen wij door het afnemen van een algehele fittest, in rust en tijdens inspanning. Met de uitkomst van deze test kun jij je trainingen afstemmen op jouw doelstellingen en daarmee gerichter trainen. Daarnaast krijg je meer inzicht in de herstelperiode van je lichaam. Waardoor je blessures en overtraining kan voorkomen. Of we gaan samen aan de slag om bewegen en sporten op een gezonde manier op te bouwen.

 

 

Duursporter

  • Inzicht krijgen in je  huidige conditie (hartslag, ademhaling, VO2max: zuurstofopname)
  • Je wilt starten met hardlopen of een andere duursport maar weet niet hoe.
  • Trainen in hartslagzones
  • Gerichter trainen. Bijv. naar een specifieke sportprestatie: Je wilt trainen voor een langere afstand (halve of hele marathon), snellere tijd

Burnout, chronisch vermoeid en stress klachten 

  • Op de juiste manier het sporten en bewegen weer oppakken
  • Aandacht voor voeding, ontspanning, inspanning en herstel.
  • Ademtherapie
  • Conditie en kracht opbouwen

Hierbij zetten we bewegen in als middel om je mentaal en fysiek weer in balans te krijgen. Je leert jouw manier van bewegen beter af te stemmen op wat je lichaam/ geest op dat moment nodig heeft. We werken met de Energy control methode van Stans van der Poel. Bekend van de boeken: chronisch vermoeid: nooit meer en de marathon revolutie.
Zie ook haar website: http://www.stansvanderpoel.nl/

 

 

In samenwerking met Karin Wennekers, franchiseneemster van Mom in Balance Nijmegen.
Hieronder stelt zij zich voor:

 

Karin Wennekers, 34 jaar, gestudeerd aan de CALO richting LO (2004), Psychomotorische (kinder) therapie Le Bon Depart (2012), coaching (2016), ademcoaching en personal training (2017). Sinds 2014 ben ik eigenaar van Mom in Balance Nijmegen en begeleid vrouwen in de eerste jaren van het moederschap door middel van buiten sport. Naast een bevlogen ondernemer ben ik moeder van 2 dochters (6 en 8 jaar).

 

IMG_7766 (2)