Start nieuw traject: eet, beweeg, ontspan

Het is bijna niet voor te stellen dat ik er drie maanden geleden nog voluit overtuigd van was dat ik niet kan sporten. Al vanaf mijn vroegste herinnering was ik dat onhandige dikkertje dat als laatste gekozen werd bij gymnastiek. Van huis uit werd sporten allerminst gestimuleerd. En net als zovelen was ik al jaren van plan ´er eindelijk iets te gaan doen´. Een enthousiaste en tintelende advertentie van Ritsema Buitensport & Voeding trok me, uiteindelijk redelijk impulsief, over de streep.

Er valt, terugblikkend, veel over te zeggen. Maar het belangrijkste is dit: ik sport inmiddels blijmoedig, vrij en helemaal uit eigen motivatie. Het maakt me blij, gelukkig, fit en trots. Niet alleen voel ik me lichamelijk ontzettend veel beter, ook mentaal is er veel veranderd in die paar maanden tijd. Ik heb ervaren dat ik veel meer kan dan ik altijd had gedacht. Dat ik lang niet zo dik en onhandig ben als ik altijd heb geloofd. Dat ik plezier heb in bewegen en dat het me blij maakt. Al deze dingen vormen een grote waardevolle toegift op de fitheid en kracht die ik heb herwonnen. Daarin is de begeleiding van Hanneke van onwaarschijnlijk grote betekenis geweest. Gelijkmoedig, doortastend, motiverend en zonder me te sparen (want ik kon immers veel meer dan ik altijd had geloofd) nam ze me mee op weg naar een fit en gezond lichaam. Dikke pret en prachtig resultaat dat vraagt om continuering. Ik ben helemaal om; wie had dat ooit gedacht! (anoniem)

De start van het volgende drie maanden traject is in de eerste week van april.
Hierin ga jij drie maanden intensief aan de slag met buiten bewegen/trainen en gezonde voeding.

  • Persoonlijk intakegesprek van 60 minuten.
    Vastleggen van haalbare doelstellingen in je persoonlijke logboek. Wegen en meten. Voedingsanalyse.
    Dag en tijd in overleg.
  • 1 keer per week 1 uur personal training (buiten) en 30 min individuele gewichts- en voedingscoaching (praktijk)
    Bewegingsassessment. Voortgang bespreken. Wegen en meten. Voedingsadvies
    Dag en tijd in overleg.

Eet, Beweeg, Ontspan
drie maanden traject
Kosten: €499,- (excl. btw) 

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend telefonisch of per mail contact op. 

Plaats jouw reactie. Jouw mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn gemarkeerd *